Van Vliet Zitcomfort

De Hoogjens 48
4254 XW Sleeuwijk
Tel: 0183 – 85 08 86
info@vanvlietzitcomfort.nl

Previous
Next

Een eigen visie op maatwerk relax fauteuils

Een wereld in relax fauteuils en sta-op-stoelen

Van Vliet Zit Comfort richt zich op de groeiende vraag naar individueel en gezond zitcomfort. Persoonlijke aandacht, deskundig advies, maatwerk, een goede service en een optimale bereikbaarheid vinden we daarbij zeer belangrijk. Steeds meer studies tonen aan dat langdurig zitten niet goed is voor de gezondheid. Toch zitten veel mensen een groot deel van de dag. En dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hele lichaam goed wordt ondersteund en dat het tegelijk gemakkelijk mogelijk is om van houding te wisselen. De maatwerk relax fauteuils en sta-op-stoelen van Van Vliet Zit Comfort maken dit mede dankzij de vele verstelmogelijkheden goed mogelijk. Deskundig en goed advies zijn daarbij van groot belang om een goede keus te maken uit de vele mogelijkheden. Daarom helpen wij onze klanten met veel individuele aandacht bij het kiezen een relax fauteuil die het beste past bij hun wensen en behoeften. 

Een zit-oplossing voor iedereen

Van Vliet Zit Comfort heeft talloze zit-oplossingen in huis die het zittend leven een stuk comfortabeler kunnen maken. Het is onze missie om ergonomisch verantwoord zit-meubilair voor iedereen beschikbaar te maken. Wij hebben dan ook relax fauteuils voor elk budget. Iedere fauteuil wordt op maat gemaakt en uw individuele wensen of aanpassingen zijn onze uitdaging. Ieder lichaam heeft immers andere wensen en iedereen heeft een andere smaak. Wij werken vanuit de visie dat de juiste stoel bijdraagt aan een gezonde en ontspannen houding. Dat zijn twee belangrijke voorwaarden om verschillende lichamelijke klachten te voorkomen en te bestrijden. Daarnaast hebben wij daarbij ook veel aandacht voor het design, want het oog wil ook wat. Bij Van Vliet Zitcomfort vindt u dan ook de prachtigste fauteuils die door aanpasbaarheid en maatwerk naadloos aansluiten op uw individuele wensen. Voor alle relax fauteuils en sta-op-stoelen in onze collectie geldt dat wij uitsluitend werken met Nederlandse kwaliteitsproducten

Ook voor zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten, zoals verpleeghuizen, (particuliere) kleinschalige zorg en collega-ondernemers, kunnen bij ons terecht voor relax fauteuils en sta-op-stoelen. Bent u een zakelijke opdrachtgever, vraag dan bij ons vrijblijvend een aantrekkelijke maatwerk offerte aan. Zakelijke opdrachtgevers krijgen van ons een offerte gebaseerd op zakelijke tarieven. Omdat het aankoopvolume vaak groter is, zijn onze zakelijke tarieven anders dan de tarieven voor particulieren. Wij leveren relax fauteuils en sta-op-stoelen door het hele land. Regelmatig stellen wij pakketten samen waarbij wij tegen zeer scherpe prijzen leveren. Ook voor zakelijke klanten zijn alle vormen van design, kleurwensen en maatwerk op bestelling mogelijk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verantwoord omgaan met mens, milieu en samenleving (MVO) is voor ons een tweede natuur. Wij zien het als een belangrijke taak om zo duurzaam mogelijk te werken. Daarom hergebruiken wij zoveel mogelijk materialen en onderdelen. De relax fauteuils waarbij wij materialen hebben hergebruikt, vindt u in onze collectie als refurbished fauteuils. Deze relax fauteuils voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als nieuwe, maar zijn een stuk voordeliger. Voor de ambachtelijk werkzaamheden die hiervoor nodig zijn, onder andere het stoffeerwerk, hebben wij een nauwe samenwerking met Baanbrekers. Dit is een organisatie die zich inzet om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk te helpen.  

Van Vliet Zitcomfort ondersteunt:

Geschiedenis van het familiebedrijf

Van Vliet Zit Comfort is een familiebedrijf dat is opgericht door de gebroeders Mark en Bas van Vliet. Het bedrijf bestaat sinds 1-1-2016. Tijdens de opbouw van het bedrijf is intensief gezocht naar de juiste samenwerking met topfabrikanten uit Nederland, collega-zitspecialisten en met professionals uit de zorgwereld. Door het netwerk dat hieruit is ontstaan, kan goed en eerlijk advies gecombineerd worden met een breed aanbod aan maatwerk relax fauteuils van toonaangevende fabrikanten die voldoen aan de eisen van de moderne consument.

Nieuwsgierig naar onze relax fauteuils?

Ontdek wat onze relax fauteuils en sta-op-stoelen voor u kunnen betekenen. Al onze fauteuils worden exact voor u op maat gemaakt of ingesteld. Ook zijn alle fauteuils voorzien van 3 motoren. Op de relax fauteuils en sta-op-stoelen van Van Vliet Zit Comfort zit u iedere dag goed. Gebruik ze om comfortabel te relaxen, heerlijk te liggen en gemakkelijk weer op te staan. Bezoek onze showroom tijdens de openingstijden of maak een afspraak voor een professioneel advies bij u thuis. U vindt onze contactgegevens en het adres op de contactpagina.