Van Vliet Zitcomfort

De Hoogjens 48
4254 XW Sleeuwijk
Tel: 0183 – 85 08 86
info@vanvlietzitcomfort.nl

Click Here
Previous
Next

Covid 19 / Corona

De huidige situatie t.a.v. Corona treft ons allemaal, we letten extra goed op onszelf en de mensen om ons heen. Juist nu we veel thuis zijn kan de wens voor goed zitcomfort gemakkelijk ontstaan. Mocht u overwegen onze showroom te bezoeken; weet dan dat wij deze tijd en onze verantwoording die daarbij hoort uiterst serieus nemen.

Van Vliet Zitcomfort biedt verschillende mogelijkheden:

* Bezoek onze rustige winkel tijdens de openingstijden; onze showmodellen worden extra veelvuldig gereinigd en wij houden minimaal 1,5 meter afstand.

* Privé afspraak: U kunt een afspraak maken voor een 1 op 1 adviesgesprek in onze winkel of aan huis, tijdens deze afspraak zijn er geen andere klanten aanwezig en is er volledige aandacht voor uw persoonlijke wensen en eisen t.a.v. goed zitten.

* Telefonisch advies: Ook via een telefoon of video-gesprek maken we graag kennis met u, daarbij kunnen we doormiddel van het stellen van gerichte vragen uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden goed in kaart brengen.

Op afstand en toch een fauteuil op maat

U leest het goed! Door gerichte vragen te stellen en meet-instructies te geven kunnen wij u een “volledig op uw lichaam gemaakte fauteuil” aanbieden zonder dat er fysiek contact is. Deze mogelijkheid bieden wij in een 2-tal fauteuils. Namelijk; de Fitform Vario 570 & de Fitform Vario 574.

logo-fitform-2

10 jaar garantie-waarborg

Maatwerk-garantie: Doordat het maatwerk van deze 2 fauteuils ook achteraf nog kan worden bijgesteld bent u verzekerd van een 100% maatwerk-fauteuil.

U vindt bij ons altijd een ruime keus aan hygiënisch gereinigde occasions van bovengenoemde types Fitform Vario 570 & Fitform Vario 574 welke volledig op maat instelbaar zijn.

Ook Fitform refurbished-fauteuils welke zijn opgebouwd op een gereviseerd frame, en zijn voorzien van nieuwe bediening & stoffering zijn uit voorraad leverbaar met een korting van ruim 50% t.o.v. de nieuwprijs.

Afleveren en service verlenen

* Bij plaatsing in een privé-situatie houden we gepaste/min 1,5 Meter afstand tijdens het op de plaats zetten van de fauteuil en uitleg over het gebruik, daarbij ontvangt u een slijt-vrij formulier met duidelijke instructies voor gebruik van de fauteuil.

* Bij plaatsing in een eventueel gesloten (zorg-)instelling leveren wij de fauteuil af bij een op voorhand met de zorg/technische dienst afgesproken ingang, waarna het transport naar de kamer overgenomen word door personeel van de instelling.

* Bij service verlenen/reparatie in een privé-situatie houden wij gepaste/min 1,5 Meter afstand en vragen u/cliënt hetzelfde te doen of indien dit niet mogelijk is de fauteuil voor aankomst van onze monteur buiten de woning te plaatsen zodat deze in onze service-wagen gerepareerd kan worden.

* Bij service verlenen/reparatie in een eventueel gesloten(zorg-)instelling verzoeken wij de betreffende zorg-medewerker(s)/technische dienst van de instelling de fauteuil naar een uitgang te transporteren waarna wij deze in ontvangst nemen en in onze service-wagen gerepareerd kan worden.

* Bijzondere voorwaarden of wensen t.a.v. de huidige Corona-crisis verzoeken wij u vriendelijk op voorhand te melden, wij denken graag mee.