Van Vliet Zitcomfort

De Hoogjens 48
4254 XW Sleeuwijk
Tel: 0183 – 85 08 86
info@vanvlietzitcomfort.nl

Previous
Next

Covid 19 / Corona

De huidige situatie t.a.v. Corona treft ons allemaal, we letten extra goed op onszelf en de mensen om ons heen. Juist nu we veel thuis zijn kan een goede fauteuil van grote waarde zijn. Mocht u overwegen onze showroom te bezoeken; weet dan dat wij deze tijd en onze verantwoording die daarbij hoort uiterst serieus nemen. Met toestemming van onze medewerkers mag u ook weten dat wij zijn gevaccineerd tegen Covid-19 en testen bij klachten. 

Van Vliet Zitcomfort biedt verschillende mogelijkheden:

* Bezoek onze rustige winkel tijdens de openingstijden; onze showmodellen worden extra veelvuldig gereinigd en wij houden minimaal 1,5 meter afstand.

* Privé afspraak: U kunt een afspraak maken voor een 1 op 1 adviesgesprek in onze winkel of aan huis, tijdens deze afspraak zijn er geen andere klanten aanwezig en is er volledige aandacht voor uw persoonlijke wensen en eisen t.a.v. goed zitten.

* Telefonisch advies: Ook via een telefoon of video-gesprek maken we graag kennis met u, daarbij kunnen we doormiddel van het stellen van gerichte vragen uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden goed in kaart brengen.

Op afstand en toch een fauteuil op maat

U leest het goed! Door gerichte vragen te stellen en meet-instructies te geven kunnen wij u een “volledig op uw lichaam gemaakte fauteuil” aanbieden zonder dat er fysiek contact is. Deze mogelijkheid bieden wij in een 2-tal fauteuils. Namelijk; de Fitform Vario 570 & de Fitform Vario 574.

logo-fitform-2

10 jaar garantie-waarborg

Maatwerk-garantie: Doordat het maatwerk van deze 2 fauteuils ook achteraf nog kan worden bijgesteld bent u verzekerd van een 100% maatwerk-fauteuil.

U vindt bij ons altijd een ruime keus aan hygiënisch gereinigde occasions van bovengenoemde types Fitform Vario 570 & Fitform Vario 574 welke op maat instelbaar en direct leverbaar zijn.

Ook Fitform refurbished-fauteuils welke zijn opgebouwd op een gereviseerd frame, en zijn voorzien van nieuwe bediening & stoffering zijn uit voorraad leverbaar met een korting van ruim 50% t.o.v. de nieuwprijs.