Zoek
Sluit dit zoekvak.
Neem direct contact op met
Van Vliet Zitcomfort
Contact »
Bekijk de collectie van
Farstrup »
Ga naar de collectie van
Stordal »
Bezoek onze showroom
Route »

Advies

Persoonlijk en vrijblijvend

Eelijk advies van een ervaren specialist

Adviseren doen we met veel plezier. In onze showroom helpen we u graag met het vinden van een meubel dat past bij uw smaak en bestaande inrichting. Daarbij laten we u graag kennismaken met de laatste trends in bekleding en afwerking die ons ruime assortiment stoffen en leder te bieden heeft.

Heeft u een uitgebreidere vraag over bijvoorbeeld uw gezondheid of lichamelijke klachten in relatie tot écht goed zitten? We nemen graag de tijd om naar u te luisteren en u te voorzien van eerlijk en goed onderbouwd advies. Er is veel mogelijk en in onze showroom is écht elke individuele aanpassing uit te proberen.

Aan kennis en ervaring geen gebrek. Individueel zit-advies geven we namelijk al 10 jaar. In die periode hebben we al veel persoonlijke vraagstukken mogen beantwoorden met passend maatwerk, en leren we nog elke dag bij. Samenwerken met zorg-professionals zoals bijvoorbeeld Fysio- en ergotherapeuten doen we graag en vinden we een mooi onderdeel van ons vak.

"Goed advies gaat niet alléén over fraai design en de mooie afwerkingen, maar ook over een goede individuele lichaamsondersteuning"
Mark van Vliet
Zitspecialist
Ruime keuze

Het vinden van een fauteuil die goed bij u past is niet voor iedereen gemakkelijk; het design, de functionaliteit, en natuurlijk de afwerking zijn allemaal belangrijke en persoonlijke aspecten. Een ruim assortiment aan modellen en designs om uit te kunnen kiezen is dus belangrijk.

Van Vliet Zitcomfort beschikt over een goed gevulde showroom: van klassieke modellen tot de modernste designs. Van “eenvoudig met de hand te bedienen” tot werkelijk alles elektronisch instelbaar. We hopen u positief te verassen met onze ruime keuze aan kwaliteit-fauteuils van toonaangevende Nederlandse en Europese fabrikanten. 

Binnen onze verschillende collecties zijn buiten de aspecten design en functionaliteit, ook ergonomie en maatwerk zeer ruim vertegenwoordigd. Want goed advies gaat niet alléén over fraai design en mooie afwerking afwerkingen, maar ook over een goede individuele lichaamsondersteuning.

Vragen over onze fauteuils of advies?

Neem vrijblijvend contact op met ons via: 0183 – 85 08 86

Indien gewenst adviseren we ook vrijblijvend bij u aan huis,
op voorhand bespreken we uw wensen en ontvangt u een heldere prijsopgaaf.