Zoek
Sluit dit zoekvak.
Neem direct contact op met
Van Vliet Zitcomfort
Contact »
Bekijk de collectie van
Farstrup »
Ga naar de collectie van
Stordal »
Bezoek onze showroom
Route »

Advies aan Huis

Gericht en persoonlijk

Wat we wel doen

Wat we niet doen

Een heldere aanpak

Buiten de mogelijkheid om onze winkel te bezoeken, bieden we ook de dienst “advies aan huis” aan. Als u overweegt om hiervan gebruik te maken is het goed om te weten dat wij hier een unieke en heldere aanpak voor hebben. 

Goed advies begint met luisteren, voor we een afspraak aan huis maken hebben we graag contact met u per telefoon of e-mail. We bespreken samen uw wensen; wat voor een type fauteuil is gewenst en/of geschikt? Welke verstelmogelijkheden zijn passend, is een sta-op functie gewenst? Wat is uw postuur en lichaamslente? Als we alle wensen in beeld hebben kunnen we direct een prijsopgaaf maken, dus geen verassingen tijdens de afspraak aan huis. 

Aan de hand van uw wensen, lichaamslengten, postuur, en gewicht maken we in onze werkplaats een test-stoel op maat met de juiste verstelmogelijkheden en opties, tijdens de afspraak aan huis kunnen we deze test-stoel zelfs nog verder op maat maken op 5 verschillende punten, op deze manier kunt u thuis precies ervaren hoe een eventueel nieuw te bestellen fauteuil aanvoelt, en er uit gaat zien.

 

Uiteraard nemen we tijdens het advies een ruime collectie stoffen, leder, en kunstmateriaal mee. Zodat u, indien gewenst, direct en mooie keuze kunt maken die matcht met uw bestaande interieur.

Als we alle wensen in beeld hebben kunnen we direct een prijsopgaaf maken, dus geen verassingen tijdens de afspraak aan huis. 
Van Vliet Zitcomfort

“Uw ergo- of fysiotherapeut is altijd welkom om contact met ons op te nemen, graag zelfs! Gezamenlijk komen we vaak tot het beste advies”

Welk type fauteuil bij thuisadvies

In principe is thuisadvies mogelijk met met elke fauteuil of meerdere fauteuils, maar de ervaring leert dat we door gebruik te maken van een zogenaamde modulaire fauteuil u vaak het best kunnen adviseren. In z’on fauteuil kunnen we tijdens het advies namelijk onderdelen zoals bijvoorbeeld de zitting of rugleuning uitwisselen voor andere varianten, om zo gemakkelijk de juiste persoonlijke lichaamsondersteuning te vinden. Ook kunnen we maatwerk zoals zithoogte, zitdiepte, armliggerhoogte, lumbaalsteun, en lengte van de beensteun ter plaatse aanpassen.

Van Vliet Zitcomfort gebruikt hiervoor de Fitform Vario 570 fauteuil, deze modulaire sta-op-stoel en relaxfauteuil van de gelijknamige Nederlandse Fabrikant Fitform is in honderden configuraties samen te stellen. Wij beschikken over 5 verschillende basis-test-modellen in verschillende zitbreedten van deze fauteuil, alle beschikbare persoonlijke opties en aanpassingen zijn bij ons in huis, en vooraf of tijdens de passing te monteren op de test-modellen. 

Klik hier voor meer informatie over de Fitform Vario 570

Enkele voorbeelden van aanpassingen zijn; een kyphose-rugleuning voor een be-zitter met een kromgegroeide rug, een ILP-rugleuning voor meer laterale-(zijwaartse) ondersteuning, of een ingestoffeerd anti-decubitus kussen voor als het risico op decubitus-klachten aanwezig is. Hoe dieper we op deze zaken ingaan, des te vaker zorg-proffesionals als ergotherapeuten een actieve rol spelen tijdens het advies en bepalen van de beste oplossingen. Uw ergo- of fysiotherapeut is altijd welkom om contact met ons op te nemen, graag zelfs! Gezamenlijk komen we vaak tot het beste advies. 

Vragen over onze fauteuils of advies?

Neem vrijblijvend contact op met ons via: 0183 - 85 08 86